Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Trajnostno usmerjeni hotel, ki je eno z naravo

Hotel Bioterme s kar 4 zvezdicami je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Energijo za svoje delovanje pridobiva iz virov, ki ne obremenjujejo okolja.

Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

V sobah hotela Bioterm se boste vsekakor počutili bližje naravi, saj so v njih uporabljeni naravni materiali, ki ionizirajo zrak in ne vplivajo negativno na okolje. Pohištvo v sobah je izdelano iz masivnega lesa in obdelano z naravnimi materiali (oljeno in voskano). Masivna in voskana so tudi tla, posebna stikala preprečujejo elektrosmog, stene pa so prebarvane z bio barvami brez škodljivih primesi. Posteljnina in druge tkanine so iz naravnih materialov.

Vabljeni na dopustovanje v Bioterme, kjer boste bližje naravi!

Dostopno parkiriščeParkirišča so označena za invalide in se nahajajo neposredno ob hotelu. Nanje vas opozarja že znak ob uvozu na parkirišče.
Dostopen vhodVstop v hotel je prilagojen s klančino. Recepcija se nahaja takoj v pritličju.
Dostopna sobaInvalidske sobe so velike in estetsko zelo lepo urejene. Soba je še nekoliko večja od standardnih sob, z lastno invalidom prilagojeno kopalnico.
Hkrati ponuja balkon, ki je brez praga in je dovolj širok, da se lahko oseba na invalidskem vozičku na njem normalno giblje.
Prilagojena kopalnicaV sobi se nahaja prilagojena in dostopna kopalnica, vsebuje oprijemala, tuš brez roba in zložljiv stol pod njim. Veliko in prilagojeno invalidsko stranišče je tudi ob recepciji in ob bazenskem delu. Tam najdete tudi prilagojeno garderobo, kjer se boste lahko v miru preoblekli.
Dostopna kavarna ali restavracijaOgromna restavracija in kavarna s teraso se nahajata v pritličju. Vse je v ravnini in popolnoma dostopno za osebe na invalidskih vozičkih.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaSam bazen je dostopen brez težav. Pri recepciji na bazenu je prehod za invalide. Iz bazenske garderobe je narejen prehod s klančino, s katero lahko na sam bazen pridete brez težav. Za vstop v bazen pa žal nimajo nobenega pripomočka, vendar vam pri tem lahko brez težav pomagajo reševalci iz vode.
Dodatna dostopna ponudbaTermalni park, konferenčne dvorane.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Termalni park s kar 2.000 m² vodnih površin

Za sprostitev in rekreacijo je gostom na voljo 1.400 m² zunanjih vodnih površin v petih bazenih s temperaturo vode med 30 °C in 36°C. Ponudba je razdeljena na hitro reko, plavalne in večnamenske bazene, masažne bazene, bazene za mirovanje, prijeten zalivček in otroški bazen. V pokritem bazenskem kompleksu vam je na voljo 600 m² vodnih površin v petih notranjih bazenih s temperaturo vode med 30°C in 36°C. Posebnost Bioterm je termo mineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin globine 2.273 m in 1.537 m. Ob izviru ima med 42 in 51 stopinj Celzija. Voda je čista, brez primesi, visokokakovostna, hipertermalna, topla ter bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom. Zaradi balneoloških značilnosti je primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.

Za lažjo predstavo o dostopnosti in ponudbi hotela in termalnega parka Bioterme si oglejte še film, ki smo ga posneli ob zadnjem obisku.

Ptuj in okolica

Ptuj in okolica

Število ponudb: 6

Preveri ponudbe

Sorodna ponudba

Termalna Panonska Slovenija

Število ponudb: 31

Preveri ponudbe

Prijavi se na e-novice

IZBERI PODROČJE
This site is registered on wpml.org as a development site.