Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dodatna dostopna ponudba

100 dni zimskih užitkov na 100 hektarjih.

Na urejenih smučiščih, pokritih z naravnim in tehničnim snegom, zagotavljajo najmanj sto dni smučarskih in deskarskih užitkov, od pozne jeseni do zgodnje pomladi. Pa ne le dni, tudi večerov, saj vas pričakujejo na nočni smuki na osvetljenih smučiščih Košuta in Jasa. Na približno 100 hektarjih urejenih prog za začetnike, rekreativce, vrhunske smučarje in deskarje ter tekmovalce se nahaja 11 vlečnic in 2 štirisedežnici ter več deset kilometrov urejenih prog za smučarje tekače.
Tistim, ki jim ne manjka energije in adrenalina, so namenjene ovire v poligonu za deskarje in free style smučarje, ki poteka vzdolž leve strani smučišča Mašinžaga.

Zimske radosti na slovenskih strminah pa so že nekaj časa dostopne tudi gibalno oviranim. Monoski – smučka s sedežem se je v Sloveniji pojavila že nekaj let nazaj. Z njo imajo invalidne osebe možnost, da se lahko sami ali v dvojici predajo uživanju na belih strminah. Poznamo več vrst monoskija. Monoski, kjer vas zadaj usmerja spremljevalec (za težje gibalno ovirane) in klasičen samostojni monoski, kjer uporabnik lahko smuča popolnoma samostojno.

Če bi želeli preživeti več dni skupaj na smučišču Rogla, so vam na voljo tudi hoteli, ki pa so na žalost le delno prilagojeni.

Dostopno parkiriščeDostop do smučišča je omogočen z avtomobilom. Parkirate lahko tik ob smučišču, tako da nakup kart in spust po progi nista preveč oddaljena (okoli 20 metrov). 
Dostopen vhodPri presedanju iz vozička na monoski boste potrebovali pomoč. Ko se presedete, vas spremljevalec oziroma skrbnik monoskija dobro pripne na sam sedež, da ne morete pasti z njega. Pri samostojnem monoskiju za lovljenje ravnotežja uporabljate dve bergli, na katerih je na koncu pritrjena majhna smučka. Z rahlim nagibom zgornjega dela in pomočjo pomožnih smučk spreminjate smer- “vijugate” po progi. Smučarji, ki uporabljajo monoski, lahko brez težav uporabljajo tudi vlečne naprave, zaposleni pa vam z veseljem pomagajo na sedežnico, če tega še niste zmožni sami. Po potrebi vam vlečno ali sedežno napravo tudi zaustavijo.
Prilagojene sanitarijePrilagojene sanitarije se nahajajo v Hotelu Natura Rogla.
Dodatna dostopna ponudbaDelno prilagojen Hotel Natura Rogla.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Hotel Natura Rogla.

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Izbirate lahko med dvoposteljnimi sobami, povezanimi sobami ali apartmaji. V Tekaškem baru ali v kavarni Natura se ustavite na zdravem okrepčilu, v restavraciji Brusnica pa poizkusite izbrane »Okuse Rogle« in »Okuse Nature«. Po aktivnem dnevu poiščite sprostitev v novem Wellness centru Natura. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko-tekaške proge ter rolkarsko stezo. ​V letu 2015 je bil hotel Natura nagrajen tudi kot najbolj priljubljen gorski hotel.

Hotel Natura nima invalidskih sob in je delno prilagojen, saj so kopalnice brez ročajev in sedeža v tušu.

Prijavi se na e-novice

IZBERI PODROČJE
This site is registered on wpml.org as a development site.