Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Dobrote s celega sveta.

Skuhna je mala, a prijetna restavracija, skrita v prijetni ulici na Trubarjevi cesti v Ljubljani, s prijaznimi zaposlenimi, ki vas popeljejo v kulinariko z drugega dela sveta. Ponujajo domačo, okusno avtentično kulinariko Afrike, Azije in Južne Amerike, ki jo pripravljajo in predstavljajo migranti iz posameznih držav. Tradicionalne dobrote lahko okusite v  restavraciji »brez sten«, kjer vas vsak dan od ponedeljka do sobote čakajo sveže dobrote iz druge države sveta. Z njimi lahko vsak dan odpotujete kam drugam. Trenutno v Tunizijo, Kenijo, Zimbabve, Argentino, Gambijo, Maroko, Indijo, Bangladeš, Alžirijo, Filipine, Egipt in še kam.

Dostopno parkiriščeJavno invalidsko parkirišče se nahaja v neposredni bližini Skuhne na Trubarjevi cesti.
Dostopen vhodVhod je prilagojen s premično klančino, ki vam jo nastavijo po opravljenem klicu. Pri vhodu je telefonska številka, na katero pokličete, ko potrebujete klančino.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je prostorsko prijazna tudi invalidnim osebam, ki potrebujejo malce več prostora.
Prilagojene sanitarijeSanitarije so v kleti, kamor vodijo stopnice, vendar Skuhna ponuja možnost dostopa v stranišče ob točilnem pultu, ki je prostorsko večje in hkrati brez stopnice. Žal wc ni prilagojen gibalno oviranim, torej je brez oprijemal in podobne opreme.
Dodatna dostopna ponudbaNa voljo so tudi rojstnodnevna praznovanja za otroke in odrasle, dostava jedi za skupine, najem kuhinje in kuharskega otočka za delavnice, catering ter drugi programi.
Dostopne sprehajalne potiSkuhna se nahaja v neposredni bližini strogega mestnega jedra Ljubljane, ki je od nje oddaljeno zgolj slabih 500 metrov. V bližini so tudi avtobusna postajališča ljubljanskega potniškega prometa.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Pethodni uvod v različne zgodbe sveta.

Kulinarične užitke lahko doživite tudi v obliki cateringov s kulturnimi programi. So več kot le hrana, saj preko kulturno-izobraževalnih elementov, ki se pletejo v Skuhni, razkrivajo kulturne skrivnosti, ki se skrivajo v jedeh. V Skuhni se pletejo pestri, unikatni in zanimivi kulturni programi: petkove večerje z zgodbami sveta, kulturne »poslastice«, ki jih organizirajo vsak teden, ko vas pričakajo s Skuhnino večerjo s pethodnimi meniji tradicionalnih jedi, ki jih prepletajo zgodbe sveta. Preko glasbe, plesa in pripovedovanj vam namreč razkrivajo številne tančice, ki se skrivajo v kulturnem ozadju jedi. Ponujajo tudi kulinarične delavnice in aktivnosti za otroke (praznovanja rojstnih dni, delavnice…).

Prijavi se na e-novice

IZBERI PODROČJE
This site is registered on wpml.org as a development site.