Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Pripomočki in druge prilagoditve ležišča

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Dolga zdraviliška tradicija

Dobrno so verjetno naselili in poznali zdravilno moč njenega vodnega izvira že Kelti in Rimljani. Najdeni so bili keltski kovanci in rimski nagrobnik, ki je sedaj vzidan v steno kapelice v Zavrhu. Kraj se prvič omenja leta 1403, zdravilišče 1582, prva zdraviliška stavba pa je bila postavljena 1624.

Hotel Vita se nahaja v zdraviliškem parku Terme Dobrna, sodobnem wellness kompleksu v bližini Celja. Njihova mirna lokacija in hkrati razni zanimivi ter zabavni programi naredijo dopustovanje nepozabno. Dvigala se nahajajo na dveh lokacijah. Tista za recepcijo vodijo v hotelske prostore, dvigala v avli pa na ostala nadstropja. V pritličju je čudovita in velika kavarna, kjer morate poskusiti tudi njihove slaščice. Na zunanji terasi pazite le na velike okrasne “luknje”, kamor teče voda s strehe. Skozi dostopno restavracijo pa vodi edini dostop za invalide na invalidskih vozičkih v sproščujoče sobe, kjer lahko izbirate med raznimi masažami in ostalimi sproščujočimi tretmaji.

Dostopno parkiriščeParkirni prostori se nahajajo ob hotelu.
Dostopen vhodVhod v hotel je dostopen, prav tako recepcija, restavracija in park. Sobe so dostopne z dvigalom. Kopališče je dostopno, težavo predstavlja le manjša stopnička iz notranjega dela na zunanjo teraso.
Prilagodljivo ležiščeNa bolniškem delu. Drugod postelja omogoča uporabo prenosnega dvigala.
Dostopna sobaSobe so dostopne z dvigalom. Običajne invalidske sobe so nekoliko manjše, predvsem kopalnica je za invalida zelo majhna. Primernejše se nahajajo na bolniškem delu.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v invalidski sobi je primerno prilagojena, vendar zaradi majhne velikosti težje gibalno ovirani invalidi žal ne morejo priti v samo kopalnico. V bolniškem delu pa sta kopalnica in soba v celoti prilagojeni in primerno veliki.
Invalidom so prilagojene tudi sanitarije na kopališču.
Dostopna kavarna ali restavracijaKavarna je prilagojena in dostopna, le invalidskega stranišča v sami kavarni ni. Restavracija je popolnoma dostopna s pomočjo dvigala, velika in svetla, omogoča tudi veliko gibanja.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaPripomočka za samostojen dostop v bazen žal nimajo, vendar vam pri njem lahko pomagajo reševalci iz vode.
Dodatna dostopna ponudbaMedicinski center, fitness prostor, konferenčna dvorana.
Dostopne sprehajalne potiOb hotelu se nahaja čudovit park, ki je v celoti dostopen. Pot je narejena iz zbitega peska, zaradi česar je vožnja z invalidskimi vozički povsem možna.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Ene izmed lepših term v Sloveniji z veliko dodatne ponudbe za vsakogar

Vsi, ki bi želeli na dopustu narediti še kaj več za svoje zdravje, lahko v Termah Dobrna obiščite tudi medicinski center, kjer vam nudijo razne terapije za izboljšanje vašega zdravja. V kompleksu se nahaja še velik fitness prostor, kjer se lahko oseba na invalidskem vozičku normalno giblje in telovadi (različne naprave za krepitev mišic, pri čemer si lahko sami izbirate, kaj želite uporabiti in kaj ne). Terme Dobrna ponuja tudi veliko konferenčno dvorano, ki je prilagojena z dvigalom (z njim upravlja zaposleni). Najlepši za marsikoga v Termah Dobrna pa je bazenski del. Bazenski kompleks je opremljen z invalidskimi stranišči in popolnoma dostopen. V notranjem delu so za invalide rezervirani tudi ležalniki. Terasa je velika in dostopna, težavo predstavlja le manjša stopnička iz notranjega dela na zunanjo teraso.

Obisk Term Dobrna vas bo vsekakor navdušil!

Za lažjo predstavo o dostopnosti Hotela Vita in Term Dobrna si oglejte še film, ki smo ga posneli ob zadnjem obisku.

Celje in okolica

Celje in okolica

Število ponudb: 11

Preveri ponudbe

Sorodna ponudba

Termalna Panonska Slovenija

Število ponudb: 31

Preveri ponudbe

Prijavi se na e-novice

IZBERI PODROČJE
This site is registered on wpml.org as a development site.