Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Izjemna lega ob morju.

Hotel Delfin se nahaja neposredno nad izolsko Marino, kjer si lahko napolnite pljuča s svežim morskim zrakom in ob sončnih zahodih občudujete prekrasne barve morja.

Staro mediteransko mestece Izola se naslanja na jugozahodno obalo Tržaškega zaliva, kjer se pristna tradicija ribištva in vinarstva, mistični sledovi preteklosti ter prijaznost domačinov stapljajo v nepozaben mozaik doživetij. Izolsko zaledje ponuja nešteto možnosti za potepanje in odkrivanje naravnih lepot istrskega gričevja, ki ga krasijo prikupne kamnite hišice in stare cerkvice. Po mestu pa se lahko odpravite peš, s kolesom ali celo na konjskem hrbtu.

Dostopno parkiriščeHotel Delfin ponuja invalidom 5 označenih parkirnih prostorov. Klančina, po kateri se spustite do vhoda v hotel, je položna in dovolj široka.
Dostopen vhodVhod v hotel je povsem dostopen, prav tako je prilagojena recepcija Višina pulta znaša 80 cm.
Dostopna sobaHotel Delfin ima na razpolago 5 sob, namenjenih invalidom. Soba je dvoposteljna z možnostjo dodatnega ležišča. Vse sobe imajo balkon. Dostop do balkona je brez stopničke.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v invalidski sobi je primerno prilagojena, vsebuje tuš brez roba in oprijemala.
Eno invalidsko stranišče pa se nahaja tudi v pritličju hotela. Tudi to je dovolj veliko in popolnoma prilagojeno.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija se nahaja v pritličju hotela. Je dovolj velika za normalno uporabo invalidskega vozička. Tudi pot okoli hladno-toplega bifeja je dovolj široka.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaTako notranji kot zunanji bazen sta dostopna preko klančin, ki so v merah dovoljenega. Pripomočka za prehod v bazen žal ni, vendar vam pri tem z veseljem priskočijo na pomoč reševalci iz vode.
Dostopna dodatna ponudbaOb hotelu vam je na voljo prečudovit Kneippov vrt, kjer so vam ob poletnih mesecih na voljo ležalniki, drevesa pa s svojimi krošnjami nudijo prijetno senco ob še tako vročih dnevih. Tu boste v miru prebrali kakšno knjigo ali pa se samo malo odpočili od mestnega vrveža.
Dostopne sprehajalne potiMimo hotela teče urejena sprehajalna pot in vodi do arhitekturno bogatega starega dela mesta Izola, ki je od hotela oddaljen 500 metrov.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Prepustite se vonjavam zdravilnih rastlin in zelišč

Leta 2015 je ob hotelu Delfin nastal vrt zdravilnih rastlin in zelišč. Zasaditev zanj je ob pomoči strokovnjakov iz ljubljanskega Botaničnega vrta zasnoval izjemen krajinski arhitekt, zamejski Slovenec, Vladimir Vremec. Vrt je sestavljen iz več sklopov, in sicer iz cvetočega travnika, vrta zdravilnih rastlin, zelišč Krasa in Istre ter iz osrednjega dela vrta, ki ga predstavlja Kneippov vrt. Skozi vrt je urejena krožna pot, ob kateri so tudi korita za hladne oblive rok in nog. Obiskovalci se tam lahko sprehajajo, posedajo na klopcah ter nenazadnje uživajo v vonjavah številnih rastlin.

Vsak teden si lahko vrt ogledate tudi s strokovnim vodstvom hotelskega vrtnarja, dan polepšate še s skodelico zdravilnega domačega čaja v njihovem Kneippovem baru.

Izola-Fiesa

Izola-Fiesa

Število ponudb: 3

Preveri ponudbe

Sorodna ponudba

Mediteranska & Kraška Slovenija

Mediteranska in Kraška Slovenija

Število ponudb: 27

Preveri ponudbe

Prijavi se na e-novice

IZBERI PODROČJE
This site is registered on wpml.org as a development site.