Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Hotel s certifikatom Invalidom prijazen hotel.

V prestolnici Slovenije, kjer gradovi in zmaji sobivajo z modernimi lokali in vznemirljivim nočnim življenjem, se nahaja eden izmed najbolj prilagojenih hotelov – City hotel.
City Hotel Ljubljana 3*** vam nudi 200 udobnih sob in tri luksuzne apartmaje, kjer si lahko odpočijete po dolgem raziskovanju prestolnice.
Nudijo več kot le udobne sobe in pozorno osebje. Hotel ima namreč prostoren in v celoti opremljen konferenčni center s štirimi sejnimi sobami, fitness, restavracijo in bar.
City Hotel Ljubljana je odlična izbira tudi za tiste, ki želijo raziskati druge dele Slovenije. V dobri uri vožnje ste že lahko na čarobni slovenski obali in raziskujete kamnite uličice srednjeveškega Pirana, prav tako lahko dosegljiva pa sta pravljično jezero Bled ali dih jemajoči podzemni svet Postojnske jame.

City hotel je popolnoma brez omejitev za gibalno ovirane. Ima tudi to prednost, da je lociran na obrobju sprehajalne cone in je tako še vedno lahko dosegljiv z avtomobilom, iz hotela pa je le 25 km do letališča Jožeta Pučnika.

Na vhodu v pritličju vas na recepciji pričaka prijetno osebje. Ob njej je še internetni računalniški kotiček, na drugi strani pa sedežni kotiček, kjer steno krasi tudi povečan zemljevid Ljubljane z označenimi najpriljubljenejšimi turističnimi točkami. V pritličju sta bar in restavracija, kjer vam postrežejo z omamnimi dobrotami, ponujajo tudi dnevna kosila za zunanje goste.

Hotel se izjemno prilagaja sodobnim potrebam svojih gostov. Nekdanjo knjižnico v avli so tako zaradi trenutno situacije Covid-19 spremenili v majhen razstavni prostor, kjer si lahko ogledate fotografije hotela od njegovega nastanka pa vse do danes. V oziru na epidemijo so vsepovsod tudi razkužila in opozorila glede higiene, v restavraciji pa so tudi rokavice za enkratno uporabo ter ob dvigalu še robčki

Vsa nadstropja so povezana z dvigalom, pri katerem se vrata odpirajo na obeh straneh. Prav tako je dvigalo dovolj široko, da se lahko v njem z vozičkom obrnete (imajo širša in običajna dvigala, ki so ožja). Ponujajo tudi možnost izposoje invalidskega vozička, gostom brez gibalnih ovir pa brezplačno izposojo koles.

Dostopno parkiriščeHotel ima svojo lastno podzemno garažno hišo. Ob rezervaciji vam lahko rezervirajo prostor neposredno pri vhodu v dvigalo.
Dostopen vhodVhod v hotel je popolnoma prilagojen; iz garaže vodi dvigalo, z ulice pa je na obeh straneh vhoda klančina.
Dostopna sobaCity hotel nudi pred kratkim prenovljene invalidske sobe, in sicer kar 6, vsaka je v svojem nadstropju. Od teh je 5 troposteljnih, 1 pa je dvoposteljna. Pri načrtovanju dostopnosti so tudi nekoliko znižali višino postelje in omaric.
Prilagodljivo ležiščeVse sobe imajo pod posteljo prostor tudi za prenosno dvigalo (ki pa ga sicer v hotelu nimajo).
Prilagojena kopalnicaV vsaki invalidski sobi sta vselej dve kopalnici, pri čemer je ena popolnoma prilagojena, dodatna kopalnica pa je namenjena spremljevalcu. Splošno invalidsko stranišče se nahaja v pritličju v bližini restavracije, je popolnoma prilagojeno in dovolj široko tudi za osebe na električnih vozičkih.
Dostopna kavarna ali restavracijaTako bar kot restavracija sta popolnoma dostopna uporabnikom invalidskih vozičkov, vse je v ravnini in lahko prilagodljivo. Oba prostora omogočata dovolj gibanja, mize so podvozne.
Dodatna dostopna ponudbaV pritličju se nahaja velika konferenčna dvorana, ki je popolnoma prilagojena invalidom in jo je možno prilagoditi najrazličnejšim dogodkom.
Dostopne sprehajalne potiGlavna avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni le 400 m, v bližini je tudi Miklošičev park. Slikovito Petkovškovo nabrežje, izhodišče za raziskovanje tržnice, potep proti Ljubljanskemu gradu ali Prešernovemu trgu, je prav tako oddaljeno le 400 m, Metelkova mesto in muzejska ploščad pa 600 m.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Varno in zdravo na dogodke.

Konferenčne dvorane so svetle, popolnoma opremljene in izjemno prilagodljive. V City konferenčnem centru lahko v štirih dvoranah hkrati gostijo štiri različne dogodke z 10 do 50 udeleženci. Z umikom predelnih sten manjše dvorane združujejo v večje, z umikom vseh pa dobijo enoten prireditveni prostor za maksimalno 180 oseb.

Vse dvorane imajo dnevno svetlobovisok strop, so zvočno izolirane, poskrbljeno je tako za umetno kot naravno kroženje zraka. Od začetka epidemije primerno skrbijo tudi za ustrezne razdalje postavitev sedišč, razkuževanje in druge ukrepe. Da so zares mislili na vse, da vedeti tudi certifikat “Varno in zdravo na dogodke”, ki so ga pridobili v sodelovanju s Kongresnim uradom Slovenije. S tem kot prizorišče za dogodke izpolnjujejo vse pogoje in dodatne ukrepe, predstavljene s strani NIJZ. 

V vsaki izmed dvoran nudijo: pripravo konferenčnih sob, osnoven zvočni sistem z brezžičnimi in namiznimi mikrofoni, zaslon za projektor, CD projektor, brezžični internet, tablo s flomastri, govorniški oder, napise in promocijo dogodka znotraj hotela, garderobo, za posebne priložnosti pa lahko konferenčne sobe spremenijo v prijetno dvorano, primerno za najrazličnejše družabne dogodke.

Prijavi se na e-novice

IZBERI PODROČJE
This site is registered on wpml.org as a development site.