Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Okolju in naravi prijazen hotel.

V osrčju Julijcev in bohinjske ledeniške doline leži vrhunski alpski ekološko usmerjeni Bohinj ECO Hotel in Wellness, katerega idejno in gradbeno zasnovo zaznamujeta trajnostni razvoj in skrb za naravo, poleg bogate kulturnozgodovinske dediščine v okolici Bohinja pa promovira tudi udobno življenje človeka v sožitju z naravo. 

Bohinj Eco Hotel je eden izmed najlepših hotelov v Sloveniji in nudi ugodje, mir, predvsem pa veliko aktivnosti v Bohinjski Bistrici. Ima idealno izhodišče za enostaven dostop do (smučarskega) avtobusa (žal ni prilagojen invalidnim osebam), ki vas popelje do znamenitosti okoli Bohinjskega jezera ali do vzpenjače na Vogel. Ta je prilagojena in potrebne informacije najdete tudi na naši strani. Hotel slovi po odlični kuhinji in možnosti različnih dejavnosti, ki bodo poskrbele za to, da vam na vašem oddihu nikoli ne bo dolgčas

Dostopno parkiriščePred vhodom v hotel se nahaja eno invalidsko parkirišče. V primeru, da je to zasedeno, je na voljo še dovolj običajnih parkirišč, ki so vseeno dovolj prostorna.
Dostopen vhodVhod v hotel je za invalide najbolj primeren z zadnjega vhoda (kamor se lahko pripeljete tudi z avtomobilom, da odložite prtljago, nato pa morate avto odmakniti v garažo ali na zunanje parkirišče). Dostopnost do recepcije je prilagojena s pomočjo klančine, nato pa se z dvigalom povzpnete v pritličje. Recepcija se nahaja v pritličju in je popolnoma dostopna za invalide. Tam se nahajata tudi velika kongresna soba in internetni kotiček. Tudi bazen je dostopen invalidnim osebam, saj je prehoden urejen s pomočjo klančin, le zunanji bazen žal ni dostopen, saj do njega vodijo stopnice. 
Dostopna sobaV Bohinj ECO Hotelu nudijo gibalno oviranim gostom 3 luksuzne sobe, ki so prilagojene za invalidne osebe. V vsakem nadstropju se nahaja ena prilagojena soba. ​Sobe so ogromne in primerno prilagojene uporabnikom invalidskih vozičkov.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je prostorna in primerno prilagojena osebam na invalidskih vozičkih. V kleti se nahaja splošno invalidsko stranišče. Dostopno je s pomočjo dvigala. Splošno invalidsko stranišče in invalidska garderoba sta tudi na bazenu. Dostopna sta s pomočjo dvigala (pred vhodom v bazen).
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija se nahaja nad bazenom, dostopna je z dvigalom, na teraso pa ni možen dostop, saj so tam stopnice. Pred vhodom v wellness je še kavarna, ki je popolnoma dostopna gibalno oviranim posameznikom.
Dostopen vstop v vodo bazenaV nobenem bazenu ni dvigala ali posebnega pripomočka, ki bi invalidom omogočal lažjo dostopnost v vodo. Vendar vam pri tem z veseljem pomagajo reševalci iz vode.
Dodatna dostopna ponudbaHotel ponuja svojim gostom tudi wellness storitve. Wellness je dostopen s pomočjo dvigala. Masaže in savne so dostopne za lažje gibalno ovirane invalide oziroma za tiste, ki se lahko presedejo iz vozička na klop. Jacuzzi ni dostopen, saj do njega vodijo stopnice. Nasproti kino dvorane v kleti, ki žal ni dostopna, je še manjše kegljišče oziroma bowling prostor, dostopno s pomočjo premične klančine.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Pestra ponudba za vsakogar.

Največja zanimivost hotela je vodni park oziroma Aquapark & Wellness Bohinj, ki je s podzemnim hodnikom povezan s hotelom in s tem omogoča lažji dostop vsem hotelskim gostom. Vodni park Bohinj ECO Hotela se ponaša z bogato ponudbo: atraktivnim notranjim rekreacijskim in otroškim bazenom, dvema whirlpooloma, dvema toboganoma, divjo reko, številnimi masažnimi šobami, glasbeno votlino in votlino za zaljubljence, dvema plezalnima stenama – za odrasle nad vodo in najmanjše ob otroškem bazenu; otokom, zunanjo teraso za sončenje itd. V poletnih mesecih sta na voljo tudi razgledni zunanji rekreacijski in otroški bazen z igrali. V bazenskem prostoru se občasno odvijajo tudi animacijski programi.

V kolikor si želite preživeti bolj sproščujoč oddih, so na razpolago različne savne, velik izbor tretmajev v wellness centru, bowling ali kinodvorana. 

Če si želite hotel, kjer najdete nekaj za vsakogar, hkrati pa ohranite visok standard namestitve in storitev, potem je Bohinj Eco Hotel za vas prava izbira. 

Prijavi se na e-novice

IZBERI PODROČJE
This site is registered on wpml.org as a development site.